MITEN OSTAA

Kuinka tilata verkossa

Jos olet saapunut tälle sivulle, olet luultavasti jo tutustunut parhaiden lääkkeiden luetteloon.
Tältä sivulta löydät pienen tietolohkon, joka vastaa peruskysymyksiin tilaamisesta.
Luettelomme sisältää tuotteita, joista on kirjoitettu selittävät kuvaukset. Tämä auttaa sinua päättämään, mikä tuote sopii sinulle, koska jokaisella tuotteella on omat ominaisuutensa: annostus, vaikutusaika, vahvuus, yhteensopivuus muiden lääkkeiden kanssa ja käyttöön liittyvät varotoimet.
Meille on tärkeää paitsi parantaa jatkuvasti palveluidemme laatua myös auttaa asiakkaitamme ratkaisemaan ongelmansa.
Jos verkkosivuston tiedot eivät kuitenkaan riitä sinulle, voit ottaa yhteyttä online-lääkäriimme saadaksesi apua. Pätevä asiantuntijamme auttaa sinua päättämään valinnasta ja vastaa kaikkiin lääkitystä koskeviin kysymyksiisi. Älä huolehdi anonymiteetistäsi, tietosi pysyvät nimettöminä.
Kun olet päättänyt tuotteen, sinun on valittava annostus, pakkauskoko ja tuotteen määrä. Ilman näiden parametrien syöttämistä tilauksen tekeminen ei ole mahdollista. Tilauksen koko on tietenkin sinusta kiinni, ja se voi olla niin suuri kuin haluat.
Huomaa, että jotkin tuotteistamme ovat saatavana merkkituotteina (alkuperäisinä) ja rinnakkaisvalmisteina (geneerisinä).
Voit siis valita budjettiisi parhaiten sopivan tuotteen.
Kaikki, mitä olemme tehneet ja teemme tällä verkkosivustolla, tähtää asiakkaidemme tarpeiden täyttämiseen. Meille on tärkeää olla paitsi monipuolinen ja suosittu foorumi tuotteiden ostamiseen verkosta, myös todella auttaa ihmisiä.
Olemme luoneet verkkosivuston rakenteen, joka on mahdollisimman helppokäyttöinen ja selkeä.
Ja toivomme, että tämän ansiosta kaikkien käyttäjiemme on helppo löytää tarvitsemansa.

MITEN TILATA VERKOSSA

Kun olet päättänyt valita tuotteen, sinun on valittava oikea määrä vaikuttavaa ainetta. Määritä sitten tablettien lukumäärä.
Muista, että käsittelemme tietojasi erittäin kunnioittavasti ja huolellisesti. Kaikki verkkosivustollamme antamasi tiedot säilytetään käsittelyn jälkeen anonymisoidussa muodossa (ainoastaan verkkosivuston parantamista varten). Suojaamme nämä tiedot asianmukaisin menetelmin.
Emme luovuta tietoja kolmansille osapuolille, vaan hakemuksia käsittelevät tiimimme erityisesti koulutetut asiantuntijat. Kun tilaus on käsitelty, tiedot anonymisoidaan.
Kun olet valinnut vaikuttavan aineen ja valmisteen määrän, sinut ohjataan tilaussivulle, jossa sinun on annettava toimitustiedot.
Voit valita itsellesi sopivan toimitustavan (jos paikkakuntasi sallii, toimitus voi olla maksuton).

Maksutapojen valinta
Käytämme yleisiä maksutapoja Visa, American Express, MasterCard. Sekä bitcoin- ja ethereum-kryptovaluutan maksamiseen
Valitse mikä tahansa maksutapa, joka on sinulle kätevä.

Tilauksen peruutus
Voit peruuttaa tilauksesi vain silloin, kun tilaus ei ole matkalla.
Jos satut muuttamaan mieltäsi, ota yhteyttä tukitiimiimme mahdollisimman pian.

USEIN KYSYTTYÄ TILAUKSISTA

Olen huolissani nimettömyydestäni. Mikä on turvallisuustaso tilattaessa tavaroita tältä sivustolta?
Kaikki, mitä olemme tehneet ja teemme tällä sivustolla, tähtää asiakkaidemme tarpeiden täyttämiseen. Olemme kirjoittaneet monta kertaa aiemmin yksityisyydestäsi. Takaamme nimettömyytesi.
En pysty tekemään tilausta. Mitä minun pitäisi tehdä?
Yritä ensin tehdä uusi tilaus: tyhjennä tietokentät ja päivitä sivu ja syötä ne sitten uudelleen.
Jos tämä ei auta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme, johtajamme auttavat sinua tilauksen kanssa. Autamme sinua mielellämme!
Tarvitsenko reseptin tilatakseni verkkosivuiltamme?
Kaikki luettelossamme näkyvät lääkkeet toimitetaan ilman reseptiä. Vaikka oikea apteekki, joka sijaitsee esimerkiksi kaupungissasi, vaatisi reseptin tiettyyn lääkkeeseen, voit tilata sen meiltä ilman reseptiä.
Tilausta ei ole toimitettu. Mikä on neuvosi?
Tämä on tärkeää: Ainoa vahvistus tilauksen lähettämisestä on meidän puoleltamme tuleva sähköposti, joka lähetetään sähköpostiisi. Saat tämän ilmoituksen, kun tilaus on onnistuneesti lähetetty ja maksu suoritettu.
Jos tilaustasi käsitellään parhaillaan, etkä ole vielä saanut pakettia, se on todennäköisesti vielä matkalla.
Jos haluat saada tietoa tilauksesi tilasta, paras tapa on antaa paikallisen kuljetuspalvelun tarjoajan yhteystiedot. Monilla kuljetusyrityksillä on toimitusten seurantaominaisuus.
Milloin tilaukseni toimitetaan?
Kaikki tilaukset käsitellään ja lähetetään meiltä 1-3 työpäivän kuluessa. Lisäajat riippuvat toimituspalvelusta. Tilaukset saapuvat asiakkaillemme kuitenkin yleensä viikon kuluessa.
Huolehdimme siitä, että tilauksesi toimitetaan sinulle mahdollisimman pian. Meidän puoleltamme
Voiko pakkauksesta päätellä, mitä tuotteen sisällä on?
Ei. Ymmärrämme ja kunnioitamme tämän asian arkaluonteisuutta ja kunnioitamme jokaisen asiakkaamme nimettömyyttä. Asiakkaidemme henkilötietojen luottamuksellisuus ja turvallisuus on tiimimme ensisijainen tavoite. Siksi paketin pakkauksessa ei ole tuotemerkkiä eikä siinä ole mitään tunnistavia symboleja tai merkintöjä.
Pakkauksesta ei voi päätellä, mitä paketin sisällä on.
Onko Apteekki24x7.com todella laadukas?
Tarjoamme vain valmistajan varmennettuja laadukkaita lääkkeitä ja myös varmennettuja rinnakkaislääkkeitä. Kaikki lääkkeet ovat FDA:n hyväksymiä.
Yksi apteekkimme pääajatuksista on, että:
Jos etsit ratkaisua erektiohäiriöihin tai naisten kiihottumisongelmiin, sinun pitäisi saada ratkaisu laadukkaiden lääkkeiden muodossa.
Miten tilauksia käsitellään, jos tiedot ovat luottamuksellisia?
Käytännöllisyys on periaatteemme. Tällä tarkoitamme sitä, että kolmannet osapuolet eivät saa mitään tietoja sinusta, ja kun tilaus on tehty, mitään (tunnistetietoja) sinusta ei jää edes meille. Kun tilaus on tehty, tiedot tallennetaan persoonattomassa muodossa (ei erityisiä, sinua yksilöiviä tietoja).
Tilauksen käsittelijä, joka näkee tietosi, työskentelee meille tietyin edellytyksin ja salassapitosopimuksen mukaisesti.
Käytämme ei-henkilökohtaisia tietoja markkina-analyyseihin, kausiluonteiseen toimintaan, verkkosivuston toimintaan ja markkinointitilastoihin. Ne ovat meille välttämättömiä, jotta voimme tulla paremmiksi asiakkaillemme!
Miksi tilaukseni hylättiin?
Yleisin syy tähän ongelmaan on riittämättömät varat pankkikortillasi. Tarkista tilisi.
Joskus joissakin tapauksissa pankin käytäntö edellyttää, että osallistut tähän tapahtumaan maksun hyväksyjän muodossa.
Tämä johtuu siitä, että jotkin kansainväliset rahansiirtotapahtumat edellyttävät tätä turvatoimenpidettä.
Kun tämä vaihe on suoritettu, voit yrittää tehdä tilauksen uudelleen.
Tai voit ottaa meihin suoraan yhteyttä, ja johtajamme selittää sinulle yksityiskohtaisesti, miten toimia, ja auttaa sinua tilauksen tekemisessä.
Ja toinen vaihtoehto: voit käyttää toista korttia ja tehdä tilauksen uudelleen. Täytä lomake yksinkertaisesti uudelleen eri kortilla.

Työskentelemme ympäri vuorokauden, mikä tarkoittaa, että voit tehdä tilauksen milloin tahansa sinulle sopivana ajankohtana.
Sinun ei tarvitse käyttää henkilökohtaista tietokonetta, verkkosivuillamme on loistava mobiiliversio, tee tilauksia missä tahansa!
Tavoitteenamme on tyydyttää tarpeesi, antaa sinulle apua ja tukea, saada tiimimme työskentelemään nopeasti ja tehokkaasti, kehittää alustamme ja työskennellä asiakkaidemme kanssa menestyksekkäästi.
Haluamme, että tunnet olosi mukavaksi kanssamme!

Muutama sana lääkäristämme. Olemme toistuvasti puhuneet anonymiteetistä ja turvallisuudesta. Verkkotohtorimme – joka auttaa sinua valinnoissasi, kirjoittaa sinulle artikkeleita ja vastaa kysymyksiisi – auttaa sinua vain apteekkimme puitteissa. Et voi löytää omaa lääkäriäsi täältä, eikä lääkärimme auta sinua tosielämässä.
Jos tarvitset lääketieteellistä apua tai sinulla on terveysongelmia – kysy apua yleislääkäriltäsi. Varsinkin jos sinulla on ongelmia sydämen, verenpaineen, diabeteksen tai aineenvaihduntaongelmien kanssa.

Vastuuvapauslauseke

Emme ole vastuussa tilauksesi viivästymisestä, joka ylittää arvioidun 10 päivän toimitusajan. Määräaika on 10 (kymmenes) päivä tilauksesi arvioidun toimitusajan jälkeen.
Emme ole vastuussa epäonnistuneesta toimituksesta, jos asiakas on antanut virheelliset yhteystiedot toimitusta varten (osoite, posti jne.).
Emme ole vastuussa, jos asiakas estää tai kieltäytyy noutamasta pakettia.
Emme ole vastuussa asiakkaan odotuksista, nimittäin silloin, kun geneerinen tuote ei vastaa asiakkaan odotuksia ulkonäön suhteen (muoto, väri, koko, läpipainopakkausmerkintä tai valmistaja).
Emme ole vastuussa siitä, että asiakas jättää maksun suorittamatta. Esimerkiksi jos olet syöttänyt väärät tiedot, sinulla ei ole tarpeeksi rahaa tililläsi tai olet käyttänyt väärää korttia.
Emme ole vastuussa verkkosivuillamme annettujen esittelytietojen (esittelylääkevalmisteiden kuvaukset, kuvat, artikkelit jne.) väärinkäytöstä.
Emme ole vastuussa lääkkeiden virheellisestä käytöstä: yliannostuksesta, valmistajan tai lääkärin ohjeiden noudattamatta jättämisestä, lääkkeiden sekoittamisesta muihin lääkkeisiin, turvaohjeiden noudattamatta jättämisestä jne.
Emme ole vastuussa kolmansien osapuolten suorittamasta epäasianmukaisesta säilytyksestä tai käytöstä. Emme ota vastuuta tilanteista, joissa kolmannet osapuolet tosielämässä saavat tietää sivustoltamme ostettujen tuotteiden ostamisesta tai käytöstä.
Meidän osaltamme nimettömyytesi säilyy, henkilötietojasi ei tallenneta ja paketti pakataan siten, että on mahdotonta ymmärtää, mitä sen sisällä on.
Emme ole vastuussa lääkkeen tehottomuudesta, varsinkaan jos sitä ei käytetä tarkoitetulla tavalla.
Tekemällä tilauksen ja lähettämällä sen käsiteltäväksi vahvistat, että olet lukenut ja ymmärtänyt tämän vastuuvapauslausekkeen.
Kaikki yritykset vaatia hyvitystä mistä tahansa edellä mainituista syistä ovat petollista toimintaa ja voivat johtaa paitsi järjestelmämme estämiseen myös oikeudellisiin toimiin.

Ole varovainen ja noudata turvatoimia.
Huomaa, että toimitusaika riippuu kohdemaasta.
Toimitustyyppi (maksullinen tai ilmainen) riippuu myös kohdemaasta.
Paketin saapuminen voi viivästyä uskonnollisten tai kansallisten juhlapyhien vuoksi.

Kaikki luettelossamme olevat tuotteet ovat toimitettavissa. Tämä tarkoittaa, että ne ovat varastossamme ja tilauksesi käsittelyn jälkeen olemme valmiita lähettämään tilauksesi välittömästi.
Kaikki tilaukset käsitellään 1-3 työpäivän kuluessa. Lähes kaikki tilaukset lähetetään ensimmäisen 24 tunnin kuluessa.
Viikonloppuisin tehdyt tilaukset lähetetään maanantaina.
Teemme parhaamme varmistaaksemme, että tilauksesi lähetetään mahdollisimman pian!